16: do I even look like people? trust me. I'm a doctor.



Lagom ledsen när jag kom till femte säsongen av nya Doctor who och min favoritdoktor inte längre medverkade. Så jag har bakat kärlekmums till pojkvän och åker snart hem till mamma för att mysa med byrackorna, det blir nog en bra dag trots allt. Trots mensvärken.
Mellan Doctor who- och bakartimmarna har jag målat en hel del i min nya moleskin. Är vanligtvis inte så förtjust i det märket (knappast så bra som alla jublar att det ska vara), men hittade ett avlång block som jag tyckte passade väldigt bra till mina framtida kreationer. Så fick det bli, och den börjar fyllas med många olika djur i akvarellpäls och levande ögon. Men trots de lockande planerna ska jag sätta mig ned i eftermiddag, i solen, i gräset, och rita färdigt min illustration till words nästa nummer. Återkommer.

Kommentarer
Postat av: MALIN

jag har en frågestund igång på min blogg just nu och det vore superkul om du ställde lite frågor till mig! snygg blogg förresten :)

http://malinkirstine.blogg.se/2011/may/fragestund.html

2011-05-26 @ 11:30:01
URL: http://malinkirstine.blogg.se/
Postat av: sara

jag har snokat runt här litegrann då jag hittade din blogg av en ren slump..

öh men jag var tvungen att säga något när jag läser att du gillar doctor who! har aldrig träffat någon svensk som gillart.

och förresten är det jag som är sara med fult efternamn som du träffade hemma hos en johannes i uppsala vid valborg, om du kommer ihåg.

men kul! gillar din blogg

hejhej

2011-05-29 @ 21:31:19
URL: http://catshapedcat.tumblr.com
Postat av: sara

Jag kände likadant med den nya doktorn, men vande mig rätt så snabbt. Nu känns David Tennant nästan lite för whiney. Närå jag gillar honom fortfarande...

2011-05-29 @ 22:22:22
URL: http://catshapedcat.tumblr.com
Postat av: Danni.

visa bilden sen!

2011-06-08 @ 03:59:25
URL: http://ohnightdreamer.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0