30: femåringen inom mig


Björnhunden och damm på linsen.

Skuttar runt på den solskensvarma asfalten och väntar ivrigt på mitt paket som ska komma vilken dag som helst nu. Det kommer innehålla två bebisar som jag ska ta hand om med största kärlek och försiktighet. ÅH. Jag hatar att beställa saker från internet, att vänta är inte min kopp av te och jag kan knappt sova på grund av det lilla barnet som konstant terrar mig med sitt flin och tjut. "SNART!"
Som en femåring på julafton. Typ.

Igår spontandrog jag och Pojkvän till Gävle och tog årets första dopp. Det var alldeles utomordelig tajming, de trettio graderna har nästan smält oss till grunden de senaste dagarna och min tatuering är helt färdigläkt så jag fick äntligen bada. Så jag passade på eftersom jag ska fortsätta på den om två dagar och därför inte kan bada de kommande två-tre veckorna. Uscha.

Jag återkommer med mysiga sommarbilder! Fred och allt sånt där. ♥

Kommentarer
Postat av: Lisa - tecknar

Tack! Jo handen blev väldigt mysko, haha.

2011-06-08 @ 13:39:41
URL: http://lisbom.blogg.se/
Postat av: Räven

svar; Haha åh, tack vad söt du är! Tycker mest jag låter som en ärkebonde i videon… Så varvar jag ibland med väldigt jönköpingsk dialekt (eller beroende på vem jag pratar med andra dialekter) och så låter det bara lustigt, haha. :’)



Men vad kul, haha! :D Har den kommit än då?

2011-06-09 @ 08:29:04
URL: http://www.frokenrav.com
Postat av: Räven

svar; Hahaha :') Åh okej, var beställde du ifrån? Jag lyckades beställa förra onsdagen så det drog ut rätt rejält på tiden med alla himla helgdagar som var... Sjukt otajmat. :D ÅÅåååååh, jag vill också ha! Har liksom tagit tio bilder max hittills och jag hatar redan kitobjektivet, haha.. Fast optik är grejen.

2011-06-09 @ 08:46:11
URL: http://www.frokenrav.com
Postat av: Räven

svar; Ah okej. :D Jag ska till Scandinavian Photo imorgon! Eller ja, deras Bankeryd-butik då. :> Funderar på att köpa ett 50/1,8 bara så jag slipper kitobjektivet (18-55, var liksom ”tvungen” att köpa med det då jag ville ha paketlösningen cyberphoto hade med väska, minne osv, haha!).

2011-06-09 @ 09:25:58
URL: http://www.frokenrav.com
Postat av: Räven

svar; Ja såklart! :)

2011-06-09 @ 15:24:15
URL: http://www.frokenrav.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0